A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Hazai viszonylatban viszonylag régen, hét éve vagyok vállalkozó, ebből 4-5 évet töltöttem olyan terepen-biztosítás és hitel, ahol az ember megtanult szkeptikus lenni mindenféle "ütős" üzleti ajánlattal szemben.

Akik ismernek tudják, hogy nyitott vagyok arra, hogy meghallgassak új dolgokat, de patikmérlegen mérem,mi éri meg és mi nem.

El kell mondanom, első találkozásaim a MLM-mel mint rendszerrel nem voltak sikertörténetek. Nem illene megneveznem, ezért nem is teszem azt a két nagy és közismert MLM alapú hálózatot, ahová agitátak nem is kevésszer és kevesen. Nem léptem be, és ma már "agitátoraim" jó része is kikopott onnan. Nem akarok bölcsebb lenni senkinél, de várható volt.

 

Joggal kérdezheti a kedves Érdeklődő, mit keresek akkor itt egy MLM hálózat honlapját üzemeltetőként?

 

Nos, a válasz egyszerű is, meg nem is.

A kapcsolatom a DXN-nel nem úgy kezdődött mint máskor: ismerős a recept, felhív egy kedves jó barát, gyere igyunk meg egy kávét és elmesélek neked egy olyan lehetőséget, hogy dobsz egy hátast. (Ha kevésbé volt jó beszélőkéje, akkor felmondta a szó szerinti leckét, amit a kis tájékoztató füzetben leírtak neki, kissé monoton géphangon...) - itt úgy kezdődött valaki meghívott egy kávéra, olyan kávéra amit még szerinte nem ittam. Tudni kell, kávémániás vagyok a szó minden értelmében, nem csak mennyiségre - akkoriban napi 5-6 csészével ittam, - de minőségre is! A vendéglátó helyen ahová jártam, külön főzettem magamnak a kávét, és az első néhány furcsa tekintet után, már jól tudta a személyzet, ha jövök, a kommersz nekem nem jó.

Szóval kávé....megkóstoltam, nem mondom, hogy rögtön elájultam. De volt benne valami ami nem hagyott nyugodni, újra és újra kipróbáltam. Előtte sose hittem, hogy az instant kávé érhet valamit. Kb. két hónap "próbaidő" után ráéreztem több előnyös tulajdonságára is: az egyik az íze, amit nem tudok leírni. Senki ízlését nem kívánom befolyásolni, kinek kinek javaslom kóstolja meg!

A másik dolog, ami megdöbbentett - mert tudtam ugyan hogy azt állítják, jó élettani hatásai vannak, - az az volt, hogy tényleg működött. Egyrészt napi 1,max. 2 csészével iszom, mert szívdobogtatás és gyomorégés nélkül is hozza azt a "pörgést" amit szeretek egy kávéban.

Másrészt valóban megszűnt hosszú távon a gyomrom kellemtlen égése, ami miatt az utóbbi időben már alig alig voltolyan kávé, vagy savasabb élelmiszer amit probléma nélkül fogyaszthattam volna.

Így lettem törzsfogyasztó.

 

Oké, de miért értékesítem, ha nem "hiszek" az MLM-ben?

 

Három  oka van:

 •  Kipróbáltam a termékeket -többet is- és meggyőzött a minőségük.

 •  Nem kell házalnom velük, hiszen weboldalról és webáruházból értékesíthetek, ami kiválóan passzol a vállalkozásom többi részéhez, hiszen ott is az interneten értékesítek.

 •  Nem ugrál senki a hátamon, hogy hajtsál, csináld, mért nem mész? Nincs teljesítési kényszer, ami az embert szerintem inkább csak frusztrálja, mint előre viszi.

Ha ezek után kedvet kapott kipróbálni a termékeket, vagy esetleg Önmagát egy webáruház tulajdonosaként, lépjen kapcsolatba velem,vagy rendeljen oldalamon.


                                                        Jó egészséget,finom kávékat és sok sikert kívánok:

 

                                                                                                                                                    Muzsik Tamás

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on